Agenda

De Blauw Trap


Stadskefee

Sinds 

1973

Wat te doen in de Blauw Trap:

 


 

Sport agenda

Nach van ut Limburgs Leed

Zaterdag 21 Sept is het alweer de 20e editie van de Nach van 't Limburgse Leed. Bij ons speelt om 00.30 uur 'de Nach All Stars Band' met Rowena den Hollander, Maddie Teeuwen, René Haustermans, Pim Uiting, Miel Teeuwen en Marcel Tabbers. Dich kumps toch auk?!

#nachvanlimburgsleed #denachvanhetlimburgseleed #venlo#allstarsband


http://www.limburgsleed.nl

Cecilia Fortissimo 9 november


Showorkest Fortissimo


Ook dit jaar viert Showorkest Forisssimo hun Cecilia, dit jaar zullen afsluiten bij ons in Café de Blauw trap. Dat beloofd een muzikale avond te worden.


Sintermerte 10 november

Sintermertes optocht


Zo als elk jaar zijn er weer honderden kinderen in de stad met zelfgemaakte lampionnentjes, om deel te nemen aan de grote optocht door de stad met als eindpunt de troshoop op het Nolensplein


Pop-Up Restaurant L'Escallier Bleu o.l.v. Tjeu Kellenaers

Good food needs good friends


Elk kwartaal toveren wij samen met Tjeu Kellenaers de Blauw Trap om tot L'Escallier Bleu. Een sfeervolle en culinaire avond onder leiding van top kok Tjeu Kellenaers, die achter de kachel heeft gestaan met o.a. Robert Kranenborg tevens heeft hij als Sous Chef gewerkt voor Pascal Jalhaij.


Datum voor de herfst editie zal z.s.m. bekend gemaakt worden

Kermis in Venlo

De Kermis 2019, 18 t/m 27 okt


De jaarlijk terugkerende kermis bied vermaak voor jong en oud. Even uitrusten? Kom dan voor een lekker drankje en hapje op ons verwarmd terras zitten.


Nach van ut Limburgs Leed

Intocht Sinterklaas in Venlo 


Op 17 november zal de goedheiligman weer in Venlo aankomen. Vanaf het bordes van het stadhuis zal hij alle kinderen toespreken. Aansluitend hebben is er in Café de Blauw Trap een Pieten Disco en natuurlijk mogen alle kinderen weer de schoen zetten.


Contact

Adres: Oude Markt 9a

5911HG Venlo

Email: info@blauwtrap.nl

Tel: +31 777859206

Tel: 06-25333311 

© Copyright. All Rights Reserved.