Agenda

Wat te doen in de Blauw Trap:

 


 

Sport agenda

Kidscafe in de Blauw Trap

KINDERKEFEE
Vanaf november zullen wij iedere eerste zaterdag van de maand 't Fleske omtoveren tot Kinderkefee 't Ranja Fleske. Jij kunt dan komen spelen, knutselen, dansen of gewoon chillen terwijl pap & mam voorin een zaterdagmiddagborrel kunnen doen.
We trappen af op zaterdag 2 november met een poppenkastshow van TOFFE TIELKE!
Dich kumps toch auk?!

Sintermerte 10 november

Sintermertes optocht


Zo als elk jaar zijn er weer honderden kinderen in de stad met zelfgemaakte lampionnentjes, om deel te nemen aan de grote optocht door de stad met als eindpunt de troshoop op het Nolensplein


Intocht Sinterklaas 17 november

Intocht Sinterklaas in Venlo 


Op 17 november zal de goedheiligman weer in Venlo aankomen. Vanaf het bordes van het stadhuis zal hij alle kinderen toespreken. Aansluitend hebben is er in Café de Blauw Trap een Pieten Disco en natuurlijk mogen alle kinderen weer de schoen zetten.


Pop-Up Restaurant L'Escallier Bleu o.l.v. Tjeu Kellenaers

Good food needs good friends


Elk kwartaal toveren wij samen met Tjeu Kellenaers de Blauw Trap om tot L'Escallier Bleu. Een sfeervolle en culinaire avond onder leiding van top kok Tjeu Kellenaers, die achter de kachel heeft gestaan met o.a. Robert Kranenborg tevens heeft hij als Sous Chef gewerkt voor Pascal Jalhaij.


Datum voor de winter editie zal z.s.m. bekend gemaakt worden

Cecilia Fortissimo 9 november


Showorkest Fortissimo


Ook dit jaar viert Showorkest Forisssimo hun Cecilia, dit jaar zullen afsluiten bij ons in Café de Blauw trap. Dat beloofd een muzikale avond te worden.


Rita's Soul Kitchen 23 november


Zaoterdaag 23 november


Rita's Soul Kitchen beloofd een waanzinnige avond te worden. Vol met heerlijk traditioneel Moluks eten en muziek. Rita zal zelf een geheel traditioneel buffet verzorgen met de heerlijkste gerechten uit de Molukse keuken.


Aansluitend is er live muziek van Angelo & friends, DJ Kizzy sluit de avond swingend af achter de draaitafels

Motor Pieten 1 december 

Elk jaar met sinterklaas komen de motorpieten op hun stalen rossen weer naar Venlo om Sinterklaas een handje te helpen bij het uitdelen van knuffels en snoepgoed aan de liefste kinderen van Venlo en omstreken. Voor het eerst georganiseerd in 2016.


De motorpietenrit is een initiatief van enthousiaste motorrijders uit de regio die door middel van sponsors uit Venlo en omstreken jaarlijks veel kinderen gelukkig kan maken. Motorpieten zetten zich in voor de traditionele voortzetting van het sinterklaasfeest voor iedereen.


café De Blauwe Trap Oude Markt Venlo 12.00 – 13.00 met Joekskapel Wach Effe

Website motorpieten klik hier